Stichting LEFteam heeft reden tot vreugde met de recente verwerving van een hypermoderne tweedehandse elektrische personenbus: een 8 persoons Peugeot e-Traveller. Deze nieuwe aanwinst zal een cruciale rol spelen in het ondersteunen van jongeren en het bevorderen van milieubewustzijn.

Deze opwindende ontwikkeling maakt deel uit van het voortdurende engagement van Stichting LEFteam om jongeren te ondersteunen en milieuvriendelijke praktijken te bevorderen. De volledig elektrische personenbus zal worden ingezet voor het ophalen van jongeren, het organiseren van excursies en het aanbieden van mobiliteit aan hen die dit het meest nodig hebben, terwijl tegelijkertijd de impact op het milieu wordt verminderd vanwege de ‘zero emission’ eigenschappen.

Kim van Arensbergen, oprichter van de Stichting, vertelt vol opwinding over deze nieuwe aanwinst voor de stichting: “Deze elektrische personenbus is niet alleen een praktisch hulpmiddel voor onze dagelijkse activiteiten, maar vertegenwoordigt ook onze inzet voor duurzaamheid. We zijn verheugd dat we onze missie om jongeren te ondersteunen kunnen combineren met een positieve impact op het milieu.”

Stichting LEFteam is dankbaar voor de steun van de fondsen, die de elektrische bus mogelijk hebben gemaakt: Stichting Dr. C.J. Vaillantfonds, KNR/PIN, Elisabeth Strouven Fonds, Stichting Kanunnik Salden/Nieuwenhof en Social Handprint by MAEX / SHELL. Jullie hebben een verschil gemaakt voor de gemeenschap en het milieu.