VRIENDEN MET LEF

Naast financiële steun, zijn er ook tal van bedrijven en organisaties die ons in natura sponsoren of regelmatig producten en/of diensten van ons afnemen. Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen in optima forma. Donaties aan Stichting LEFteam zijn overigens fiscaal aftrekbaar. Stichting LEFteam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en hierdoor kan je donaties van de winst aftrekken. Voor meer informatie of advies hierover aarzel niet en neem contact op met onze secretaris, Udo Weyergraf of bel 043 358 1927, we informeren je graag over de mogelijkheden!

SERVATIUS

Woningstichting Servatius heeft veel sociale woningbouw in de wijk Mariaberg/Blauwdorp, waar ook Stichting LEFteam gehuisvest is. In de toekomst gaat deze wijk een gigantische metamorfose ondergaan. Servatius heeft Coöperatie Blauwdorp by LEFteam als locatie uitgekozen om hierover te vergaderen en voorlichting te geven. Een vriend met lef die de leefbaarheid in de wijk serieus aanpakt.

LIONSCLUB MAASTRICHT

De leeuwen van de ‘Lionsclub Maastricht’ zijn al jaren vaste klant bij Coöperatie Blauwdorp by LEFteam. Als netwerkorganisatie voorzien ze ons van de juiste contacten. Ook hebben de leden vaak praktische producten en diensten in petto. Daarnaast organiseert de Lionsclub Maastricht op gezette tijden een diner, zodat onze LEFjongeren hun kook- en serveerkunsten in praktijk kunnen brengen.

DWARS MAKELAARS

Dwars Makelaars is een regionaal makelaarskantoor, actief in Midden-Limburg en Zuidoost- Brabant met vestigingen in Weert en Eindhoven. Vanuit maatschappelijk oogpunt adviseert Dwars Makelaars Stichting LEFteam bij vragen en onduidelijkheden die ontstaan op het vlak van vastgoed gerelateerde zaken.

COMMANDEURSMOLEN

De Commandeursmolen uit het Limburgse Mechelen is gespecialiseerd in biologische meel en aanverwante producten voor het bakken van brood. Zij stellen Stadsbakkerij LEF by LEFteam, in kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen, in staat om deze regionaal georiënteerde producten te kopen tegen zogenaamde ‘hete bakkersprijzen’.

BRENTJENS

In Gronsveld ligt onze leverancier van bouwmaterialen die ook vanuit maatschappelijk oogpunt bereid is om LEFteam tegemoet te komen. Vaak in de vorm van mooie MVO-korting, maar ook in concrete producten ‘out of range’ raken of simpelweg weg moeten.

DE GRAVE BORN

De Grave Born is een familie-onderneming met meer dan 20 jaar ervaring in het stoffeervak. In 2020 hebben zij vanuit hun maatschappelijke inborst, prachtige linoleumvloeren gelegd in de nieuwe ruimten van het LEFteam, tegen een écht oprecht maatschappelijk tarief. Bijzonder bedankt!

MEULENBERG TRANSPORT

In Urmond ligt Meulenberg Transport. Specialist in containertransport, warehousing, expeditie en zeevracht. Een bedrijf met een historie van maar liefst 100 jaar. Meulenberg staat LEFteam vanuit maatschappelijk perspectief bij met raad en daad.