BESTUUR EN LEFRAAD VAN ADVIES

Het bestuur van Stichting LEFteam bepaalt samen met de algemeen coördinator/founder het beleid en ziet toe op de voortgang en de uitvoering van de jaarplannen. Naast de periodieke bestuursvergaderingen zijn de bestuursleden regelmatig aanwezig bij het LEFteam o.a. bij NLdoet, activiteiten LEFjongeren, sponsoractiviteiten en het jaarlijkse kerstdiner.

In de dagelijkse praktijk, laat het bestuur zich graag adviseren door deskundigen. Zij houden ons een spiegel voor als het gaat om het werk dat we doen en de uitdagingen die we tegenkomen. De LEFraad van advies vervult deze adviserende en ondersteunende rol. Ze draagt geen verantwoordelijkheid voor het gevoerde beleid en wordt rechtstreeks benoemd door het bestuur.

We stellen ze graag aan je voor:

BESTUUR LEFTEAM

DR. JEROEN WINKELS

DR. JEROEN WINKELS

Voorzitter bestuur

Jeroen speelde liever buiten dan dat hij naar school ging. Hij belandde met een MAVO/HAVO advies op de middelbare school in Groningen. Daar kreeg er steeds meer lol in, en haalde zijn gymnasium-diploma. Hij promoveerde, na zijn studies sociologie en geschiedenis aan de Universiteit van Groningen, op het thema ‘gezagsrelaties in het gezin’. Jeroen werkte bij de Open Universiteit, het CBS en bij de Radboud Universiteit Nijmegen. Als directeur van het Instituut voor Toegepaste Sociologie was hij betrokken bij onderzoek naar het functioneren van scholen én het wel en wee van scholieren.

UDO WEYERGRAF

UDO WEYERGRAF

Penningmeester bestuur

Udo is geboren in Duitsland, maar opgegroeid in Twente. Na zijn HBS-tijd is hij gaan werken als assistent-accountant, heeft de propedeuse Nivra (accountancy) doorlopen en vervolgens geswitcht naar ICT. Na een aantal jaren in het bankwezen en industrie gewerkt te hebben, heeft hij de overstap gemaakt naar de overheid als afdelingshoofd, directeur en waarnemend gemeentesecretaris bij verschillende gemeenten en een Zelfstandig Bestuursorgaan in Nederland. Sinds begin 2014 is hij zelfstandig ondernemer.

NYARAI MARTENS

NYARAI MARTENS

Secretaris bestuur

Nyarai is geboren en getogen in Maastricht. Ze heeft na haar middelbare schoolcarrière op het Bernard Lievegoed College Maastricht, de opleiding ‘Media & Event’ aan het SintLucas, succesvol afgerond. Momenteel oriënteert Nyarai zich in de juridische sector. Haar propedeuse ‘Rechten’ heeft ze recentelijk behaald. Bij LEFteam kan Nyarai haar eigen ervaringen en inzichten gebruiken om zo bij te dragen aan een meer empathische en effectieve benadering van de problemen van ‘kwetsbare’ jongeren.

LEFRAAD VAN ADVIES

RIA HENDRIKX

RIA HENDRIKX

LEFraad van advies - zelfstandig adviseur & coach

Ria heeft een langjarige carrière achter de rug in (internationale) Human Resources functies bij grote corporate organisaties, werkzaam in onder meer de luchtvaart, logistiek en facilitaire dienstverlening. Sinds begin 2015 is zij werkzaam als zelfstandig adviseur en coach en ligt haar focus op het helpen van organisaties op het gebied van onder meer leiderschap en teamontwikkeling. In 2014 richtte Ria de Stichting Projects4People op, met het doel meisjes en jonge vrouwen te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun talenten

ERNEST DE KUIJPER

ERNEST DE KUIJPER

LEFraad van advies - consultant agro én foodsector

Ernest heeft een brede ervaring in Agro-food sector. Als afgestudeerde van de Wageningen University, levert hij als zelfstandig adviseur, consultancydiensten aan ondernemingen in de agro én foodsector. Daarbij zorgt hij voor een synthese tussen marketing, gezondheid gerelateerde aspecten en de productie van voedsel. Vaak als bemiddelaar tussen enerzijds verkoop en anderzijds de wetenschap.