ONS TEAM

We stellen graag ons team aan je voor. Het team bestaat uit bestuursleden, LEFraad van advies, vaste krachten en vrijwilligers.

KIM VAN ARENSBERGEN

KIM VAN ARENSBERGEN

Oprichter en algemeen coördinator

Een echt zonnetje in huis. Vrolijk als ze is, regelt zij de zaken met flair. Kim komt op voor de jongeren. Ze is als een pitbull. Ze bijt zich vast, en laat pas los als het geregeld is.

ROBBERT SMEETS

ROBBERT SMEETS

Oprichter, coach, baas communicatie en coördinator/begeleider event & projectmanagement

Als je gestructureerd wil leren werken, moet je bij Robbert zijn. We noemen hem ook wel eens gekscherend de ‘structuranus’. In 2010 stond hij aan de wieg van de oprichting van het LEFteam.

SAMIR ALTADMORI

SAMIR ALTADMORI

Conciërge / begeleider techniek

Samir komt uit Syrië. Hij is vakbekwaam in het reviseren en omwikkelen van motoren en hij is bijzonder technisch aangelegd. Geen machine of apparaat kent geheimen voor hem. Als conciërge houdt hij o.a. zich bezig met de revisie van onze apparaten en machines.

VICK PIJNENBURG

VICK PIJNENBURG

Coördinator/begeleider ict computers en plant & groene leefomgeving

Als Vick in de buurt is, komen kapotte computers spontaan weer tot leven. Computerprogramma’s en webapplicaties kennen geen geheimen voor hem. Dat is geen gr-app! Daarnaast heeft Vick bijzonder groene vingers en is hij ook vaak met LEFjongeren in onze stadstuin te vinden.

BORIS KARNAEV

BORIS KARNAEV

Conciërge / begeleider techniek

Boris woont inmiddels 15 jaar in Nederland, maar zijn roots liggen in Tsjetsjenië. Hij is ingenieur en gespecialiseerd in houtbouw. Hij maakt technische tekeningen met het handje, maar liever is hij bezig om het te realiseren. Hij begeleidt jongeren met een voorkeur voor hout en techniek. Daarnaast zorgt hij voor onderhoud en nieuwbouw van ons pand. 

ISA STEVENS

ISA STEVENS

Coördinator / begeleider marketing & communicatie

Isa is na haar zorgstage bij het LEFteam zich gaan toeleggen op de marketing en communicatie bij het LEFteam. Zo zorgt zij ervoor dat onze social media blijft stromen: nieuwsberichten, LinkedIn-posts, Facebook-posts. You name it, Isa does it. Verder is zij bedreven in Adobe Express en leert zij onze LEFjongeren ook hier de fijne kneepjes van vak. Af en toe werpt ze ook een kritische blik op werkstukken van de LEFjongeren en helpt ze hen met het aanpassen van taal en grammatica.

SANDER VIDELER

SANDER VIDELER

Psychotherapeut jongeren

Als zoon van een groot Limburgse reclameman, is de werking van het ‘onderbewuste’ hem met de paplepel ingegeven. Vrolijke Sander heeft echter niet de commerciële afslag genomen, maar gebruikt het onderbewuste om jongeren via dieptepsychologie verder te helpen. Carl Gustav Jung is zijn grote voorbeeld.
JIJ, TOCH? ;)

JIJ, TOCH? 😉

*Jouw unieke talent hier*

Wij zijn altijd op zoek naar gelijkgestemde mensen die hun unieke talenten willen inzetten om wat voor een ander te beteken.

Maak een afspraak en kom eens langs!