ONS TEAM

We stellen graag ons team aan je voor. Het team bestaat uit bestuursleden, LEFraad van advies, vaste krachten en vrijwilligers.

KIM VAN ARENSBERGEN

KIM VAN ARENSBERGEN

Oprichter en algemeen coördinator

Een echt zonnetje in huis. Vrolijk als ze is, regelt zij de zaken met flair. Kim komt op voor de jongeren. Ze is als een pitbull. Ze bijt zich vast, en laat pas los als het geregeld is.

ROBBERT SMEETS

ROBBERT SMEETS

Oprichter, coach, baas communicatie en coördinator/begeleider event & projectmanagement

Als je gestructureerd wil leren werken, moet je bij Robbert zijn. We noemen hem ook wel eens gekscherend de ‘structuranus’. In 2010 stond hij aan de wieg van de oprichting van het LEFteam.
MATHIJS HOUBEN

MATHIJS HOUBEN

Coördinator/begeleider techniek & onderhoud en sport

Sporten is Mathijs zijn passie en professie. Als afgestudeerd sportleraar van de Sportacademie begeleidt hij jongeren bij het sporten. Zijn twee rechterhanden komen hem van pas bij de begeleiding van het technisch onderhoud.
VICK PIJNENBURG

VICK PIJNENBURG

Coördinator/begeleider ict computers en plant & groene leefomgeving

Als Vick in de buurt is, komen kapotte computers spontaan weer tot leven. Computerprogramma’s en webapplicaties kennen geen geheimen voor hem. Dat is geen gr-app! Daarnaast heeft Vick bijzonder groene vingers en is hij ook vaak met LEFjongeren in onze stadstuin te vinden.
CYRILLE VAN ZANTEN

CYRILLE VAN ZANTEN

Huispsycholoog en coördinator/begeleider marketing & communicatie

Ooit begonnen als LEFjongere, nu afgestudeerd psycholoog aan de Universiteit Maastricht. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Cyrille loopt helemaal warm voor visuele communicatie. Een multi-talent die zijn professie combineert met zijn passie.

STEFAN SCHENKEL

STEFAN SCHENKEL

Coördinator/begeleider bakkerij, horeca & voeding

Zijn achternaam doet hem eer aan. Stefan bereidt uit de simpelste ingrediënten de lekkerste soepen en gerechten. Hij is onze ‘chef de cuisine’. Hij maakt onze LEFjongere wegwijs in de keuken en bakkerij én leert basisschoolleerlingen hun smaken te ontwikkelen.
SANDER VIDELER

SANDER VIDELER

Psychotherapeut jongeren

Als zoon van een groot Limburgse reclameman, is de werking van het ‘onderbewuste’ hem met de paplepel ingegeven. Vrolijke Sander heeft echter niet de commerciële afslag genomen, maar gebruikt het onderbewuste om jongeren via dieptepsychologie verder te helpen. Carl Gustav Jung is zijn grote voorbeeld.
JIJ, TOCH? ;)

JIJ, TOCH? 😉

*Jouw unieke talent hier*

Wij zijn altijd op zoek naar gelijkgestemde mensen die hun unieke talenten willen inzetten om wat voor een ander te beteken.

Maak een afspraak en kom eens langs!