Ben jij of je organisatie bezig met een initiatief waarmee Maastricht nog socialer, veiliger en/of leuker wordt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van crowdfunding als financieringsvorm? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op maandag 11 mei.

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken.

Workshop
De workshop (van 15:00 – 17:00 uur) is bedoeld voor iedereen die al een initiatief in gedachten heeft, en daarvoor misschien een crowdfunding-campagne wil opzetten. Tijdens de workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Je gaat uiteindelijk naar huis met een eerste opzet van je eigen crowdfunding-campagne!

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 8 mei. U kunt zich aanmelden via deze link: http://maastrichtdoet.nl/vraag-aanbod/gratis-workshop-crowdfunding-voor-vrijwilligerorganisaties/. Zie rechts bovenin ‘Reageren’. U moet wel eerst ingelogd zijn op deze portal om u aan te melden voor de workshop Crowdfunding. Dit duurt maar maximaal 1 minuuut!

LET OP!
Het aantal plekken is beperkt. Vol=vol.
Voor de workshop geldt een maximum 20 initiatieven en maximaal 2 personen per initiatief.

Geef bij uw aanmelding duidelijk aan met hoeveel personen u komt.

Voor wie?
De workshop crowdfunding is bedoeld voor initiatiefnemers in Maastricht die overwegen te starten met een crowdfunding-campagne.

Wanneer
Maandag 11 mei 2015
15:00 – 17:00 uur: Workshop crowdfunding

Waar
Elisabeth Strouvenlaan 51A, Maastricht

Kosten
Gratis!

Vragen?
Heeft u vragen of wenst u meer informatie. Bel 043 358 19 27 of stuur een mail naar info@lefteam.nl