Hoewel de jongeren, de vrijwilligers en de medewerkers van het LEFteam nog steeds aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie, staat LEF niet stil! Zo is begeleider/coach Robbert stage gaan lopen bij ‘De Man Die Bakt’ in het pittoreske Zierikzee. Daar heeft hij de kunst van het bakken van desembrood weer verder verfijnd, door mee te draaien in de bakkerij. Dit jaar stond er naast desembrood, nog een ander leerdoel op het programma: het bakken van dé specialiteit Zeeland: de Zeeuwse bolus. Iedere gemeente in Zeeland heeft zo zijn eigen bereidingswijze . Het geheim van de gemeente Schouwen-Duiveland heeft Robbert proberen te ontrafelen, en zal hij samen na de vakantie samen met de LEFjongeren nog meer gaan verfijnen. De lekkernij zal binnenkort haar intrede doen in Maastricht. Tenminste als de Limburgse vlaai-eters dit believen 😊 Stay tuned!

Eric en Niels van ‘De Man Die Bakt’ bedankt voor jullie kennisdeling…