Begin oktober zijn we gestart met de petitie: Limburg wil ook een MDT. Inmiddels, een dikke maand verder, hebben maar liefst 127 vakbroeders deze petitie ondertekend. Personen werkzaam bij diverse Limburgse gemeenten, onderwijsorganisaties, jeugd(zorg)organisaties, jongerenorganisaties, overheidsinstanties, ouderenorganisaties, zorginstellingen etc. Zeg maar honderzevenentwintig sympathisanten uit het werklveld, met naam en toenaam, die net als wij, óók van mening zijn dat Midden en Zuid-Limburg een zelfstandige MDT nodig heeft: MDT GO OLDLINE. Wij zijn apetrots dat ons plan zo breed gedragen wordt. De petitie bevestigt dat Limburg er klaar voor is. Maar is Den Haag dit ook? De elfde van de elfde, oftewel 11 november (hoe toepasselijk), krijgen we de uitslag. Fingers crossed!

> Lees ook  zeker even de onderstaande quotes van enkele ondertekenaars van de petitie. Dit geeft ons veel moed en kracht! 

Foto: MDT-team  op sterkte met de nodige Corona- voorzorgsmaatregelen

 

Steun dit project, we zorgen dat Limburg niet meer de zwakste leerling is van de klas.

M.H.

Kom op we gaan ervoor

J. v/d V.

Hier kunnen ze niet omheen!!

F. G.

Niet voor de school, maar voor het leven leren wij. Kwaliteit en toegankelijkheid van regionale infrastructuur voor vervulling van Maatschappelijke Diensttijd (MDT) is bijzonder nuttig voor iedere leerling. Van investeringen in MDT verwacht ik een hoog maatschappelijk rendement.

T. M.

Dit is al jaren een wens van mij.

J. v/d P.

Limburg mag niet achter blijven.

J. v. W.

Ja tegen MDT in Limburg!

J. S.

Goede zaak voor heeel Nederland, dus ook voor Limburg!

P. v/d Z.

Zuid Limburg hoort ook bij NL!

M. K.

Goed bezig allemaal!! Laat onze bijzondere jongeren niet stikken!!!

A. S.

Zet ‘m op en succes met dit initiatief! Hard nodig!

R. H.

Nut en noodzaak staan vast, dus het moet!

B. M.

Voor de Randstad is Limburg vaak buiten beeld maar het belang om lokale initiatieven ook hier te ondersteuning is er niet minder om.

G. R.

Als voormalig medewerker Stagebureau LVO Maastricht vind ik dit een geweldig initiatief! Maatschappelijke betrokkenheid vormt jongeren.

N. P.

🙏🏻

 

I. S.

Echt nodig in Limburg. Waarom wel in de rest van Nederland, en hier waar de nood het hoogst is niet …

R. S.

Lijkt mij geweldig om ouderen op deze digitaal wijze te helpen. Was er maar een zo’n MDT toen ik MAS liep.

M. H.